Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπογδανίδης (Πόλις Δασκαλειού): «Γηπεδικό, ακαδημίες και η φετινή Γ’ Ανδρών»

Μέσω συνέντευξής του στην ΕΣΚΑ ο Αχιλλέας Μπογδανίδης, αρχηγός και ιδρυτής της ομάδας Πόλις Δασκαλειού Λαυρεωτικής μάς ανέλυσε όλα όσα αφορούν την ομάδα της ανατολικής Αττικής.

«Με ενισχυμένο αλλά και γηγενείς παίκτες στο ρόστερ εμφανίζεται ο νεοφώτιστος Πόλις Αθλητικός Σύλλογος Δασκαλειού Λαυρεωτικής στο 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος ανδρών της Γ΄ΕΣΚΑ Ανδρών», είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Οταν μιλάω για τον Πόλις είναι σαν να μιλάω για το παιδί μου. Για αρκετά χρόνια πρωταγωνιστούσε η ομάδα στα πρωταθλήματα της Γ’ αλλά και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας. Τα χρόνια περνούν, οι κατηγορίες και τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν και κάνοντας δυναμικό restart σε πρώτο χρόνο αλλάξαμε έδρα ερχόμενοι στον παραλιακό οικισμό του πανέμορφου Δασκαλειού. Σε δεύτερο χρόνο μετακομίζοντας στην Ένωση της ΕΣΚΑ. Τολμηρό εγχείρημα αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν το σωματείο υποχρεωμένο, βάσει καταστατικού να ξεκινήσει από την Δ΄ ΕΣΚΑ, αλλά τα δύσκολα είναι για αυτούς που το θέλουν πολύ και μπορούν. Ήδη, λοιπόν ,η πρώτη επιτυχία ήρθε, με την κατάκτηση της 3ης θέσης ανάμεσα στις 48 ομάδες της Δ΄ ΕΣΚΑ, την άνοδο και συνεχίζουμε».

«Το ρόστερ φέτος ανανεώθηκε πλήρως, έμειναν οι μπαρουτοκαπνισμένοι Μαρκομιχάλης και Μπογδανίδης και επέστρεψε ο βασικός της play στις Εθνικές Κατηγορίες και για πέντε έτη, Βελιζιώτης. Από εκεί και πέρα πλην των νεαρών Σωτήρχου και Διονυσόπουλου προστέθηκαν πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά της περιοχής όπως οι Σάρρας, Καραπιστόλης, Κυβρικοσαίος, Παντσιόπουλος, Γούλας, τα αδέρφια Χατζησταματίου, ο Φακής, τα οποία λόγω του μικρού μέσου όρου ηλικίας, έδωσαν μια νεανική φρεσκάδα στην ομάδα .Όλοι μαζί αποτελούν ένα μείγμα παλιών και νέων δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον coach Γιαννακόπουλο που έχει αναλάβει τα ηνία του τμήματος»

«Αυτό που μας πονάει είναι η εύρεση λύσης στο γηπεδικό πρόβλημα για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας, διότι προς το παρόν έχουμε μόνο ένα ανοικτό γυμναστήριο στον οικισμό της Κακιάς Θάλασσας και δυστυχώς δεν μπορούμε να προσελκύσουμε πολλά παιδιά στον Σύλλογό μας. Ευχόμαστε σύντομα να βρεθεί λύση και η ομάδα να δημιουργήσει εκ νέου την βάση που επί χρόνια είχε στα μικρά τμήματα που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά ενός Αθλητικού Σωματείου.

«Ευχόμαστε από καρδιάς οι συνοικιστές και συνδημότες μας να αγαπήσουν και αγκαλιάσουν αυτή την όμορφη προσπάθεια, να’ ναι κοντά στις δράσεις της ομάδας, τις οποίες και τρέχουν ακατάπαυστα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γούβαλης Κωνσταντίνος, ο Γραμματέας Κωνσταντίνος Ριχάρδος, ο έφορος Αναγνωστόπουλος Εμμανουήλ και η μάνα του λόχου ο Αγάθος Χρήστος. Χωρίς αυτούς όλα τα ανωτέρω θα ήταν μια ουτοπία».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ