Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ολγα Καββαδία (‘Aθλος Ηλιούπολης): «Παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στους αθλητές μας»

Με συνέντευξή της στην ΕΣΚΑ η πρόεδρος του σωματείου Αθλος Ηλιούπολης, Ολγα Καββαδία, μίλησε για το οργανόγραμμα της ομάδας και την αγωνιστική φιλοσοφία.

Η αρχή

«Το σωματείο μας ο Άθλος Ηλιούπολης ξεκίνησε το 2008. Ήταν μία έμπνευση δική μου, αφού ασχολούμαι με τον αθλητισμό, είμαι καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Ξεκίνησα αρχικά προπονήτρια με τα παιδιά της γειτονιάς μου σε ένα σχολείο το 13ο δημοτικό Ηλιούπολης στην κάτω Ηλιούπολη. Αρχίσαμε με λίγα παιδιά τα έχουμε φτάσει γύρω στα 150. Τα περισσότερα προέρχονται από την κάτω Ηλιούπολη, αλλά πλέον έρχονται και από άλλα σημεία της περιοχής»

Στόχος

«Στοχεύουμε από τις μικρότερες ηλικίες των 5 ετών με μικρές μπασκέτες έως και το ανδρικό τμήμα, το οποίο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με παίκτες που θα το απαρτίζουν στην πλειοψηφία του παιδιά που έχουν ξεκινήσει στον σύλλογο από ”μωρά” και τώρα είναι οι έφηβοί μας. Οι προπονητές μας έχουν μεράκι και γνώση για το άθλημα όπως και ο υπεύθυνος ακαδημιών μας Χρήστος Τουρλής με δίπλωμα Α ‘ κατηγορίας και πολυετή εμπειρία στον χώρο. Μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας μας παρέχονται οι καλύτερες προϋποθέσεις στον κάθε αθλητή να αναδείξει το ταλέντο του, να μάθει το παιχνίδι και να εξελίξει τις ατομικές του ικανότητες».

Τμήματα

«Τα αγωνιστικά μας τμήματα είναι πολύ ανταγωνιστικά και ως παράδειγμα αυτού η πορεία του παιδικού μας που αποκλείστηκε, ένα βήμα πριν την τελική φάση για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, από την ιστορική ομάδα του Αμαρουσίου. Η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας πιστοποιείται από τις κλήσεις ταλαντούχων παικτών μας, πού διακρίνονται στα πρωταθλήματά μας, για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομοσπονδίας, ανταμείβοντας έτσι και τις προσπάθειες των αθλητών μας».

Φιλοσοφία

«Βασικός μας στόχος είναι η δέσμευση ότι τα παιδιά πρέπει να έρχονται και να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο με προσμονή για την επόμενη προπόνηση. Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε στην απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων, εφοδίων και φίλαθλης συμπεριφοράς και με βάση αυτό πορευόμαστε».

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply