Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χ. Τερζόπουλος (Παγκράτι): «Να δημιουργούμε σταδιακά μία νέα βάση»

Με πλήρως ανανεωμένο ρόστερ εμφανίζεται το Παγκράτι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών.

Ο Χρήστος Τερζόπουλος, έφορος των «ροσονέρι», μέσω συνέντευξής του στην ΕΣΚΑ αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια για το ιστορικό σωματείο.

«Ένας κύκλος έκλεισε για πολλές αθλήτριες, τόσο γι’ αυτές που προσέφεραν για αρκετά χρόνια στο τμήμα, όσο και για εκείνες που δεν κατάφεραν να ενσωματωθούν στην ομάδα την τελευταία σεζόν.

Το ρόστερ φέτος είναι το πιο νεανικό που έχουμε παρουσιάσει την τελευταία δεκαετία. Πολλά νέα κορίτσια, αρκετά από τα οποία προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, πλαισιωμένα από την έμπειρη Βάσια Παζαρίδη, που επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια, αναμένουμε να αποτελέσουν ένα μείγμα που θα παίζει καλό μπάσκετ και θα παλεύει για το καλύτερο στο παρκέ».

«Τα ηνία της γυναικείας ομάδας από φέτος ανέλαβε ο Χρήστος Σταμούλης. Αφού πέρασε με επιτυχία από όλες τις βαθμίδες της προπονητικής μέσα στον Α.Ο. Παγκρατίου, θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει και να δώσει χρόνο συμμετοχής στα νέα κορίτσια που προπονεί τα τελευταία χρόνια στα τμήματα κορασίδων – νεανίδων, θέση που διατηρεί και τη νέα σεζόν, όπου μάλιστα η ομάδα των νεανίδων μας αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, κερδίζοντας επάξια την άνοδό της την περσινή χρονιά».

«Μας χαροποιεί δε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών παιδιών να εγγραφούν στον σύλλογο. Για το γυναικείο τμήμα σίγουρα δεν έχουμε βλέψεις για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού υπάρχουν ομάδες που με τις πρώτες κινήσεις τους ξεχώρισαν ήδη. Το Παγκράτι θα κοιτάξει να βελτιώνεται ομαδικά, παιχνίδι με παιχνίδι, και να δημιουργεί σταδιακά μια καλή βάση, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Άλλωστε, η ιστορία του το επιβάλλει. Ευχόμαστε υγεία σε όλες τις παίκτριες, μακριά από τραυματισμούς και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

More in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ