Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ακόμα βάζει τρίποντα…

Σε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στην ΕΣΚΑ, το Κορωπί κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Αργοναύτη με 101-95 στην παράταση και τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πλέι μέικερ των γηπεδούχων, Ανδρέας Δράκοπουλος, ο οποίος τελείωσε το ματς με 53 και 13 (!) τρίποντα. Ο 32χρονος πλέι μέικερ δήλωσε μετά το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ πως «έβλεπα το καλάθι όχι απλά σαν βαρέλι, αλλά σαν θάλασσα. Όπως και να σούταρα, η μπάλα έμπαινε μέσα».

Μάλιστα, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εκείνον και την ομάδα του καθώς όπως μας εξήγησε «βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ με 8-9 πόντους, αλλά όσο περνούσε η ώρα έβρισκα το χέρι μου. Ξεκίνησα με 0/3, αλλά μετά είχε 4/4 και αν και δεν κάνω λάθος, πρέπει να τελείωσα το ματς με 13/25».

Το έχεις ξανακάνει αυτό στην καριέρα σου;
«Θα ήθελα, αλλά όχι, είναι η πρώτη φορά, ελπίζω, όμως, να μην είναι και η τελευταία (γέλια). Έχω κάνει μεγάλα παιχνίδια και έχω σκοράρει και στο παρελθόν περισσότερους από 40 πόντους σε ένα παιχνίδι. Με 13 τρίποντα, όμως, δεν το έχω ξανακάνει».

Πρέπει να ένιωθες από την αρχή «καυτός», έτσι δεν είναι;
«Να πω την αλήθεια μου όχι. Στην αρχή τα σουτ ναι μεν πήγαιναν καλά όπως λέμε αλλά δεν έμπαιναν. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, έβρισκα ρυθμό και από ένα σημείο και μετά έβλεπα το καλάθι όχι απλά σαν βαρέλι, αλλά σαν θάλασσα».

Κάνατε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, πιστεύεις πως θα μπορούσατε να είχατε καλύτερη πορεία;
«Εκτιμώ πως αν σε κάθε ματς παίζαμε με το ίδιο πάθος όπως παίξαμε κόντρα στον Αργοναύτη, θα είχαμε τουλάχιστον τέσσερις περισσότερες νίκες. Τώρα για εμάς το τρένο της ανόδου έχει χαθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς για εμάς».

Περπατάς πια στα 33, για πόσο θα σε βλέπουμε ακόμη να «βομβαρδίζεις» τα αντίπαλα καλάθια;
«Όσο αντέχω και χαίρομαι το άθλημα. Όταν καταλάβω πως τα πόδια μου δεν με βοηθάνε ή έχω σταματήσει πια να το διασκεδάζω, τότε θα σταματήσω να αγωνίζομαι».
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply