ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Επείγουσα Ενημέρωση για Ανάρτηση Φύλλων Αγώνων Τουρνουά στο Μητρώο Ε.Ο.Κ

Μετά την οδηγία της Ομοσπονδίας προς τα σωματεία σχετικά με την ανάρτηση των φύλλων αγώνων των εντός έδρας αγώνων τους στα Τουρνουά U15, U14, U13, U12, U11, ενημερώνουμε τα σωματεία-μέλη μας ότι, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής ή ο εκπρόσωπος του γηπεδούχου σωματείου θα πρέπει να φωτογραφίζει το φύλλο αγώνα ώστε να υπάρχει στο αρχείο της ομάδας και να ανεβαίνει  αργότερα στο ψηφιακό μητρώο της Ε.Ο.Κ.

Η δράση αυτή αφορά: Πρωτάθλημα & Τουρνουά Παμπαίδων U14, Τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια Αγοριών & Κοριτσιών U13, Τουρνουά MiniBasket Αγοριών & Κοριτσιών U12, Τουρνουά MiniBasket Αγοριών U11 και Τουρνουά Παμπαίδων & Παγκορασίδων U15 (όταν αυτά ξεκινήσουν).

Οι διαιτητές και οι κριτές με την σειρά τους έχουν ενημερωθεί ώστε να δίνεται ο απαραίτητος χρόνος μετά τον αγώνα για να φωτογραφηθεί το φύλλο.

Σχετικά με τα φύλλα των αγώνων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, τα σωματεία-μέλη μας κατόπιν συνεννόησης, θα μπορούν να παρευρεθούν στα γραφεία της Ένωσης ώστε να τα λάβουν.

Για την ΕΣΚΑ,
Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Τάσκος

Click to comment