Connect with us

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παραλαβή εμφανίσεων Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» στις 20/10

Κατόπιν ενημέρωσης από την Ομοσπονδία, ενημερώνουμε με την σειρά μας τα σωματεία-μέλη μας που συμμετέχουν στα Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» Αγοριών & Κοριτσιών U13, ότι την Παρασκευή 20/10/23 από τις 11.00 έως τις 14.30 θα μπορούν να παραλάβουν τις εμφανίσεις double-face.

Σημαντικές οδηγίες για την παραλαβή:

-Λόγω πίεσης χρόνου και μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων σωματείων , παρακαλούμε να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην έλευση των ομάδων για την παραλαβή των εμφανίσεων:
Προτεραιότητα έχουν τα σωματεία του Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» Κοριτσιών, καθώς και τα νέα σωματεία του αντίστοιχου Τουρνουά Αγοριών, που δεν έχουν πάρει ποτέ ξανά εμφανίσεις.

-Τα παραπάνω σωματεία που λαμβάνουν φέτος πρώτη φορά συμμετοχή δικαιούνται να  παραλάβουν δεκαπέντε (15) εμφανίσεις.

-Τα σωματεία που είχαν λάβει μέρος και πέρυσι στο Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» Αγοριών, δικαιούνται να  παραλάβουν συμπληρωματικά άλλες πέντε (5) και θα αγωνιστούν και με τις εμφανίσεις που είχαν λάβει πέρυσι.

– ΟΛΑ τα σωματεία ανεξαιρέτως, θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή των εμφανίσεων, το έγγραφο «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ», που επισυνάπτουμε εδώ, που θα φέρει την  σφραγίδα του σωματείου.
*Χωρίς το έγγραφο υπογεγραμμένο, δεν θα δίνονται οι εμφανίσεις:
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ_ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ_ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ.pdf

– Όποιο σωματείο δεν προλάβει να παραλάβει εμφανίσεις την Παρασκευή, θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο για την 1η αγωνιστική με τις δικές του εμφανίσεις.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply