Connect with us

BLOG

Καλή αρχή να έχουμε…

Θυμάμαι σα χθες την αντίδραση μου όταν με πλησίασε ο προπονητής μου στον Πανελλήνιο και μου ανακοίνωσε ότι με είχαν επιλέξει να συμμετάσχω στις προπονήσεις στο κλιμάκιο της ΕΣΚΑ, απίστευτο συναίσθημα. Δεν έχανα προπόνηση με την προεπιλογή της ΕΣΚΑ, μάλιστα μερικές φορές έδειχνα περισσότερο ζήλο από αυτόν που έδειχνα με την ομάδα μου, βλέπετε εκεί μαζευόμασταν οι καλύτεροι παίκτες της Αθηνάς. 

 

Αργότερα ήρθαν οι πρώτες μου αποστολές στην Γαλλία, πολλά ταξίδια σε Ναντ και Σολέ. Νίκες, πανηγυρισμοί, ήττες , στεναχώριες. Συμπαίκτες που άφησαν το δικό τους στίγμα στο ελληνικό μπάσκετ αργότερα. Αν μπορούσα θα το ξανάκανα τώρα….
 
Αφού είπα τη λέξη «τώρα» ας πάμε στο παρόν. Οι άνθρωποι της ΕΣΚΑ με επέλεξαν να αναλάβω ένα τμήμα, παιδία γεννημένα το 1995 και το 1996. Είναι τιμή αλλά και τεραστία υποχρέωση να προσπαθήσω να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε αυτά τα παιδιά. Επίσης είναι τεράστιο το μεράκι των διοικούντων της ΕΣΚΑ για να έχουν τα ταλέντα των Αθηνών την καλύτερη μεταχείριση.  

Μετά τις παιδικές μου περιπέτειες με την ΕΣΚΑ, ακολούθησαν συμμετοχές με την εθνική ομάδα, πρωταθλήματα και τίτλοι με τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως μια ικανοποιητική καριέρα. Όλοι από κάπου ξεκινάνε και όπως με βοήθησαν εμένα κάποιοι στο παρελθόν, θέλω να βοηθήσω κι εγώ τώρα.   

Σε αυτή την καινούρια προσπάθεια της ΕΣΚΑ, μέσα από αυτήν τη νέα ιστοσελίδα θα έχουμε πλέον τη δική μας γωνία να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις ενδεχομένως και να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα, το μπάσκετ

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply