Connect with us

Β' ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Υπερπρωταθλητής Β’ Ανδρών!

Το Σάββατο 27/04 διεξήχθη ο δεύτερος από τους διπλούς αγώνες κατάταξης για τον υπερπρωταθλητή της Β’ Ανδρών μεταξύ του ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ και του ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.

Ο ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ κέρδισαν στην έδρα του Ιωνικού με 69-73.

Η προηγούμενη όμως εκτός έδρας νίκη του Ιωνικού με 83-74 του εξασφάλισε την διαφορά πόντων και έτσι ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης και του Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας!

Ο ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ κατέλαβε την δεύτερη θέση.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ και ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, ήδη από την Α’ Φάση του Πρωταθλήματος είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Ανδρών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είχαν καταλάβει την πρώτη θέση στον 2ο και τον 1ο όμιλο αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος έκανε την απονομή του Kυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ.

Με την απονομή του κυπέλλου έγινε και άλλη μια “ιδιαίτερη” απονομή, αυτή της ομάδας του Ιωνικού στον αθλητή και προπονητή της, Χρήστο Σκαλωμένο, ο οποίος το Σάββατο έδωσε τον τελευταίο του αγώνα ως εν ενεργεία αθλητής, “κρεμώντας” με τον καλύτερο τρόπο τα μπασκετικά του παπούτσια!

 

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ για την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα και για την άνοδο!

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ για την δεύτερη θέση και την άνοδο!

Το φύλλο αγώνα:

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 69
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 73

Διαιτητές: Ραχιώτης, Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα: 14-14, 29-37, 44-56, 69-73

Ιωνικός (Κουκής, Στυλιανός): Πανουσόπουλος Κ. 14, Ευτυχίδης 10, Γαρδικιώτης 2, Πολυχρονόπουλος 13 (2), Σκαλωμένος 16 (1), Πανουσόπουλος Θ., Ιγγλέζος 2, Φάτσια 3, Δουτσίνης 3, Μαυράκης 4, Αλεξόπουλος 2.

Θρακομακεδόνες (Φώσκολος, Σταυρακάκης): Αρσενίδης 4, Φλούδας 16 (1), Καλιαράς 10,  Δούρος 2, Χειράκης 7 (1), Καραμπέκης 16, Κωνσταντούρας, Κούτρας 2, Παπαϊωάννου, Σταυρόπουλος 14 (4),  Πριτσιούλης 2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply