Connect with us

Εχει φορέσει τις φανέλες πολύ μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού, του  Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και του Περιστερίου, ενώ αγωνίστηκε και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το 2015 όμως, ”ντύθηκε” Κρητικός και πρωταγωνίστησε με τον ΑΓΟΡ. Ο Χάρης Γιαννόπουλος έχει λατρέψει την Κρήτη και όπως αναμενόταν, δεν θα μπορούσε να λείψει από το τουρνουά 3Χ3 του Ηρακλείου, το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

 

”Το τουρνουά αυτό, όπως κι όλα που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η Ομοσπονδία, είναι ιδιαίτερα σημαντικά διότι συνδυάζουν το μπάσκετ και την αλληλεγγύη. Από τη μία, έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να παίξει με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές κι από την άλλη, μπορούμε μέσα από αυτά τα τουρνουά, να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα. Έτσι λοιπόν, για μας τους παίκτες, δεν είναι απλά μία συμμετοχή σε ένα τουρνουά. Μπορούμε και μέσα από αυτά, να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους”, δήλωσε Χάρης Γιαννόπουλος.

 

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply