Connect with us

Να συνεχίσει η ομάδα του, η Δάφνη Δαφνίου, την πετυχημένη της πορεία θέλει ο κόουτς Μάριος Δεσποτάκης, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της ΕΣΚΑ, με τα καλύτερα λόγια και για τους αντιπάλους…

 

-Τι εικόνα σάς αφήνει το παιχνίδι και η νίκη με τον Διαγόρα;

«Παίξαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, γενικά. Ημασταν κακοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Δεν παίξαμε άμυνα καθόλου. Στην συνέχεια, τα παιδιά αποφάσισαν να μπουν πιο δυνατά, φάνηκε αυτό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, κάναμε αυτά που έπρεπε και κερδίσαμε».

 

-Είστε το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο;

«Πραγματοποιούμε πορεία πρωταθλητισμού, δεν το κρύβουμε. Ακόμη όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Είμαστε φαβορί, όπως, όμως, φαβορί μπορούν να είναι ο Διαγόρας, η Πεύκη, ο Ιωνικός. Είμαστε χρόνια στα γήπεδα, ξέρουμε ότι όλα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, ανατρέπονται τα δεδομένα, αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

 

d2

-Βλέπουμε τα γήπεδα να γεμίζουν με αρκετό κόσμο πλέον.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται. Εμείς σε αυτό το ματς είχαμε κοντά και τα παιδιά των ακαδημιών μας. Είναι ευχάριστο. Και η προσπάθεια της Ενωσης είναι αξιέπαινη με την προβολή. Η Α’ ΕΣΚΑ είναι δυνατή κατηγορία, παίζεται καλό μπάσκετ, υπάρχουν καλοί προπονητές. Το βλέπει ο κόσμος. Είμαστε ομάδες, εμείς, ο Ιωνικός, ο Διαγόρας, για παράδειγμα, όπως προείπα, εθνικών κατηγοριών».

 

d3 d4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply