Connect with us

Μέσω συνέντευξής του στην ΕΣΚΑ ο τεχνικός του ΚΑΟ Λυκόβρυσης, Σπύρος Δημητρακέλλος, αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια της ομάδας του στην Α’ Ανδρών και σε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα:

Για την σεζόν:
«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν, καλή δύναμη σε όλες τις ομάδες με υγεία και ανταγωνιστικά, δυνατά και ωραία παιχνίδια. Να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά έχοντας ευχαριστηθεί το μπάσκετ όλοι μας».

Για τον ΚΑΟΛ:
«H oμάδα μας τα τελευταία χρόνια βρέθηκε από την Γ’ στην Α’ ΕΣΚΑ σχεδόν με τον ίδιο κορμό, με αρκετά παιδιά δηλαδή δικά μας, αθλητές που έχουν ξεκινήσει από τις υποδομές μας και με τις λίγες προσθήκες που είχαμε την κάθε ξεχωριστή χρονιά. Το ίδιο ισχύει και για την φετινή σεζόν, ελπίζοντας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία των τελευταίων χρόνων».

Για τους στόχους:
«Oι στόχοι μας για φέτος παραμένουν οι ίδιοι, όπως κάθε χρονιά που ξεκινάμε την αγωνιστική περίοδο. Να είμαστε ομάδα, να προσπαθούμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο. Μέσα από την καθημερινότητα να γινόμαστε πιο απαιτητικοί με τους εαυτούς μας και να προσπαθούμε να τρυπάμε το ταβάνι μας. Οπως οι περισσότερες ομάδες έτσι και εμείς έχουμε ως πρωταρχικό τουλάχιστον και βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Με αυτό ξεκινάμε και τα υπόλοιπα τα φέρνει η πορεία, η διάρκεια στην σεζόν».

Για την κατηγορία:
«Aναμφισβήτητα είναι μία κατηγορία με αυξημένες απαιτήσεις. Τα δεδομένα που προέκυψαν την φετινή χρονιά και οι αλλαγές που έγιναν, έκαναν το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο. Η κατηγορία αποτελείται από δυνατές ομάδες με αρκετή εμπειρία. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό για την ομάδα μας και η συνέχεια της χρονιάς θα δείξει πού
βρισκόμαστε».

Για τους αντιπάλους:
«Είναι δύσκολο να έχεις ολοκληρωμένη άποψη και εικόνα πριν ξεκινήσουν επίσημα τα παιχνίδια και να υπάρχει μία ροή απτελεσμάτων. Σίγουρα έχουν κάνει κινήσεις όλες οι ομάδες για να παρουσιαστούν έτοιμες. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντί μας πολλούς αξιόλογους προπονητές και αθλητές, αξιόλογα σύνολα, οπότε εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε αντάξιοι της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας μας και να δίνουμε το 100% κάθε μέρα, για να δικαιώσουμε πάνω από όλα την δική μας δουλειά».