Connect with us

Ο τεχνικός του Ιωνικού ΝΦ, Αλέξης Καρατζάς, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο το Κουκάκι, μίλησε, με συνέντευξή του, μέσω του επίσημου διαδικτυακού καναλιού της ΕΣΚΑ, για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας του…

 

Ενα σχόλιο για το παιχνίδι με το Κουκάκι;
«Ηταν πολύ δύσκολη νίκη για εμάς. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κερδίσει κάποιος στην έδρα του Κουκακίου. Πρέπει να αντέξει στις ειδικές συνθήκες. Ξέραμε ότι μετά το πρώτο ημίχρονο, το Κουκάκι θα παρουσιαζόταν διαφορετικό, θα επιστρατεύσει τα μέσα, που ξέρει όλα αυτά τα χρόνια ως ομάδα, ώστε να αντιδράσει, να επανέλθει, αλλά καταφέραμε με πολύ κόπο και χωρίς να παίξουμε καλά, να πάρουμε το παιχνίδι».

 

Οσον αφορά την εικόνα της ομάδας σας;
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε στο στυλ ακριβώς που βόλευε το Κουκάκι, αλλά ευτυχώς για εμάς η εμπειρία κάποιων παιδιών στο τέλος ήταν κομβική και πήραμε μία σημαντική νίκη».

 

Υπάρχει ξεκάθαρος στόχος;
«Ο στόχος του Ιωνικού έρχεται μέσα από το πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει πορεία καθόδου και προέρχεται από μία χρονιά χωρίς νίκη. Στελεχώσαμε φέτος την ομάδα με κάποια πολύ ικανά παιδιά και πλαισιώσαμε το σύνολο με αρκετούς μικρούς. Ο στόχος είναι να παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια και αν η ομάδα κερδίζει, αυτόματα και εμείς θα οριοθετήσουμε τον στόχο μας. Ο πρώτος στόχος που ήταν και είναι να έχουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, φαίνεται πως επιτυγχάνεται και γι’ αυτό μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

 

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Ιωνικός;
«Είναι έτσι και το σύστημα, που από την στιγμή που κυνηγάς τα πλέι οφ, πάντα έχεις την ελπίδα ότι μπορείς να είσαι μέσα στο γκρoυπ των πρωτοπόρων της Α’ ΕΣΚΑ και να ανέβεις με την δεύτερη προνομιούχο θέση. Και 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος να είσαι 7ος-8ος, δεν σημαίνει κάτι και πάλι μπορείς με κάποιες νίκες στο φινάλε, να φτάσεις πιο ψηλά. Είναι νωρίς όμως να μιλάμε για στόχους και ανόδους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξαναβρεί ο Ιωνικός τα πατήματά του και με ευχαριστεί, γιατί αυτό έχει γίνει.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply