Connect with us

Ο προπονητής του Κουκακίου, Δημήτρης Μπουζούλας, μιλώντας, μέσω συνέντευξής του, μετά το ματς και την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Ιωνικό ΝΦ, για την 2η αγωνιστική στην Α’ ΕΣΚΑ Ανδρών, αναφέρθηκε στον φετινό στόχο. Αναλυτικά, όσα είπε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ:

 

Τι έλειψε από το Κουκάκι στο ματς με τον Ιωνικό;
«Ετσι θα είναι όλη χρονιά για εμάς. Κάθε ματς θα χρειάζεται και μία υπέρβαση. Είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία. Αυτό που μας λείπει είναι λίγο το καθαρό μυαλό και η εμπιστοσύνη ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να σταθεί στην κατηγορία. Και πως τέτοια ματς μπορούμε, είμαστε σε θέση, να τα καθαρίζουμε».

 

Για εσάς, η συμμετοχή στην Α’ ΕΣΚΑ, τι σημαίνει;
«Ευχαριστιόμαστε την παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΣΚΑ και ακριβώς το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και φέτος στην πρώτη κατηγορία. Είμαστε μία παρέα κάποιων ανθρώπων, μπαίνουν-βγαίνουν απλά κάποια κομμάτια στο παζλ και θέλουμε το ίδιο και πάλι: Να χαιρόμαστε το μπάσκετ  κάθε φορά».

 

Ο στόχος σας ποιος είναι για φέτος;

«Για εμάς ο στόχος έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Σίγουρα, θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Από τα λίγα που έχουμε δει ως τώρα, πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Και από εκεί και πέρα, θέλουμε, μέσα από την διαδικασία, να βγάζουμε νεαρά παιδιά, ο κορμός να γίνεται όλο
και πιο συμπαγής και να ανανεώνεται».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply