Connect with us

Με συνέντευξή του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ο 30χρονος γκαρντ του Ιωνικού ΝΦ, Δημήτρης Τσακίρης, αμέσως μετά το «διπλό» επί του Κουκακίου, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, την φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία Ανδρών…

 

Ποιο στοιχείο καθόρισε το ματς;
«Μέτρησε η ψυχραιμία όλων των παιδιών στα κρίσιμα σημεία. Δώσανε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούσαν στο παρκέ. Το παιχνίδι ήταν περίεργο, με πολύ, αθλητικό όπως λέμε, ξύλο. Αντέξαμε όμως κι αυτό είναι το σημαντικό για εμάς».

 

Λίγα λόγια για τον Ιωνικό;

«Είμαστε σκληροτράχηλοι, σκληρή ομάδα. Παιχνίδι με το παιχνίδι να τα πάμε καλά. Αυτό θέλουμε. Δεν κοιτάμε και λέμε ότι πάμε για μεγάλα πράγματα. Αν στην πορεία δείξει ο Ιωνικός ότι έχει τις αντοχές να διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ, ευχαρίστως και θα το κάνει».

 

Μπορεί να ξαναφτάσει ψηλά η ομάδα;

«Ο Ιωνικός είναι σίγουρα μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, όπως και άλλα σωματεία που έχω αγωνιστεί, σαν τον Σπόρτιγκ, για παράδειγμα. Αν συνεχίσουν να γίνονται κάποιες καλές προσπάθειες στον σύλλογο, όπως φέτος δηλαδή, μπορεί η ομάδα και θα διεκδικήσει τις ανόδους, ώστε να επιστρέψει δυναμικά, να ξαναφτάσει ψηλά».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply