Connect with us

Για τη νίκη (86-74) του Διαγόρα Δρυοπιδέων επί του ΑΟΚ Χαλανδρίου, αλλά και την συνέχεια στην Α’ Ανδρών, μίλησε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων, Γιάννης Καράμπελας…

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω για την προβολή που κάνετε στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για μας να μας προβάλλετε», τόνισε ο κόουτς του Διαγόρα και συνέχισε, λέγοντας:

 

«Οσον αφορά το παιχνίδι με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου, η ομάδα μας ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά το ματς και αυτό ουσιαστικά ήταν και ο λόγος που έφερε την χαλάρωση στο τρίτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, έχει πολύ έμπειρους παίκτες η ομάδα, πλήρες ρόστερ και κατάφερε να αντεπεξέλθει στα όποια προβλήματα μάς έβαλε η πολύ καλή ομάδα του Χαλανδρίου. Η οποία ομάδα είναι πολύ καλύτερη από αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Είναι η ομάδα που τερμάτισε τέταρτη πέρσι στο πρωτάθλημα, έπαιξε πλέι οφ, έχοντας πολύ καλό προπονητή, έμπειρους παίκτες και πιστεύω θα ανακάμψει άμεσα, στις επόμενες αγωνιστικές».

 

-Τι προοπτικές σάς δίνει το 3/3 σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό με αμφίρροπα παιχνίδια;

«Δεν δίνει καμία προοπτική, εμείς δεν κοιτάμε τι έχουμε κάνει, κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Κάνουμε την προπόνησή μας, σχεδιάζουμε την τακτική μας, ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο και προσπαθούμε κάθε Δευτέρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

-Η ομάδα σας δείχνει πολύ καλά στοιχεία στην δημιουργία.

«Δεν είναι μόνο θέμα προπόνησης, είναι και θέμα της μεγάλης ικανότητας και εμπειρίας παικτών, ειδικά στις θέσεις που χειρίζονται την μπάλα, στην θέση του πλέι μέικερ δηλαδή. Εχουμε την τύχη να διαθέτουμε πολύ ικανούς παίκτες, κάτι που διευκολύνει και το έργο μας, ως προπονητικό επιτελείο, στην τακτική, που ό,τι σχεδιάζουμε, σχεδόν, εκτελείται όπως θέλουμε».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply