Connect with us

ΑΓΩΝΕΣ

Το σήκωσαν τα Μελίσσια

Tα Μελίσσια δεν συνάντησαν καμία δυσκολία κόντρα στου Ζωγράφου (63-31) στον τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών και έτσι έφτασαν με μεγάλη άνεση στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Μελισσίων που κατακτούν το Κύπελλο Γυναικών. Πολυτιμότερη παίκτρια του Τελικού αναδείχθηκε η αρχηγός των Μελισσίων, Όλγα Σκαρογιάννη, η οποία σημείωσε 12 πόντους. Την βραβείο της MVP έδωσε στην φόργουορντ των Μελισσίων η διεθνής γκαρντ του Αθηναϊκού, Ζωή Κεχαγιά. Το Κύπελλο στην ομάδα των Μελισσίων παρέδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ κ. Δημήτρης Μπασούρης ενώ την απονομή στους κριτές και στον κομισάριο έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ, κ. Θοδωρής Βιδάλης. Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ κ. Τσαγκαμίλης έδωσε τα αναμνηστικά στους διαιτητές ενώ τα μετάλλια και τα διπλώματα στην ομάδα του Ζωγράφου έδωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ κ. Κομπορόζο.Στις παίκτριες των Κυπελλούχων έδωσα τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΚΑ, κ. Αλεξόπουλος.  Στο κλειστό του Γέρακα όπου έγινε ο τελικός  βρέθηκαν περίπου 600 φίλαθλοι, οι οποίοι δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ    63
ΖΩΓΡΑΦΟΥ    31
Δεκάλεπτα
: 16-9 35-14, 53-21, 63-31
Διαιτήτες: Θεονάς, Φραγκούλη, Φαλούκα
Μελίσσια (Μίχα, Κούκης): Κασίμη 2, Σολώμου 10, Κουτσαυγουστή 4, Μοίρα 4, Καβαλλάρη 6, Κεμαβόρ 13 (1), Ζακυνθίνου 6, Ροίδου 4, Καραβέλη 2, Σκαρογιάννη 12, Φρέρη, Ράπτη.
Ζωγράφου (Αργύριου, Χριστογιάννης): Κατρίνη, Σκεπετάρη 2, Καρλή 6, Αγγελίδη 10, Νομίκου, Κεσσέ 3, Βελλέ, Καρλαύτη 4, Κονταλή, Βαμβάκα 6.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply