Connect with us

ΕΦΗΒΟΙ

Πλέι οφ Παίδων-Εφήβων (Α’ Κατηγορία)

Στη φάση αυτή συμμετέχουν οι ομάδες που κατετάγησαν στις θέσεις 1 έως 4 του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης που καταρτίστηκε μετά την λήξη της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και συναντώνται μεταξύ τους ως εξής:

1 – 4 (Ν1) , 2 – 3 (Ν2)
Νικήτρια στην φάση αυτή αναδεικνύεται η ομάδα η οποία θα έχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες από τους μεταξύ τους αγώνες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας της Α΄φάσης του πρωταθλήματος και ο δεύτερος αγώνας στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθεξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.

Οι νικητές της φάσης αυτής προκρίνονται στην Γ΄ φάση.

Οι ηττημένοι θα αγωνισθούν για τις θέσεις 3-4. Αυτός ο αγώνας κατάταξης θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας η οποία θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη της Α΄ φάσης.

ΤΡ.    29-03-11    ΠΑΚ ΔΑΙΣ    2030    ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ    Ν 1    ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ    Π   
ΤΡ.    29-03-11    ΥΜΗΤΤΟΥ    1930    ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ    Ν 2    ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ    Π   
ΤΡ.    29-03-11    ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ    2130    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ    Ν 1    ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ    Ε   
ΤΡ.    29-03-11    ΑΙΓΑΛΕΩ    2130    ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ    Ν 2    Α.Ε.Κ.    Ε   

PLAY-OFF Γ’ ΦΑΣΗ

Στη φάση αυτή οι ομάδες θα αγωνισθούν για τις θέσεις 1-2 ως εξής: Νικητής 1 – Νικητής 2
Νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί εκείνη η οποία θα επιτύχει τρεις (3) νίκες επί της αντιπάλου της μεταφέροντας και τις νίκες ή ήττες κατά την διάρκεια της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που θα έχει καταταγεί στην υψηλότερη θέση της βαθμολογίας μετά την λήξη της Α΄φάσης, ο 2ος  στην έδρα της αντιπάλου της και ούτω καθ΄εξής αν χρειαστούν και άλλοι αγώνες.

Σε περίπτωση που στην Γ΄φάση προκριθεί η 3η ή η 4η ομάδα της κατάταξης της Α΄φάσης τότε αυτή η ομάδα ως προς τη σειρά των αγώνων και μόνο καταλαμβάνει την θέση αυτής της ομάδας που απέκλεισε

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply