Connect with us

ΠΑΙΔΕΣ

Άνοδος στην Α2 Παίδων για ΑΣ Παπάγου, Λαύριο και Ίριδα Πετρούπολης!

Οι τρεις από τις έξι στο σύνολο ομάδες που πέτυχαν την άνοδο από την Β’ στην Α2 Παίδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι οι: ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ:

Οι Παίδες του Παπάγου τερμάτισαν δεύτεροι στον 11ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, με 14 νίκες σε 16 αγωνιστικές!
Με την θέση αυτή προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (Β’ Φάση Χιαστί), όπου πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με σκορ 64-70 και «πέρασαν» στην Γ’ Φάση (ΝΟΚ ΑΟΥΤ).
Στην Γ’ Φάση, κέρδισαν δύο φορές τον ΑΟ ΑΡΗΣ ΙΛΙΟΥ (πρώτος αγώνας με 53-55 και ο δεύτερος με 59-52) και εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία!

ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ:

Η ομάδα Παίδων του Λαυρίου κατέλαβε την δεύτερη θέση του 6ου ομίλου της Β’ Παίδων, έχοντας 13 νίκες σε 16 αγώνες και προκρίθηκε στην Β’ Φάση Χιαστί!
Στον χιαστί αγώνα της Β’ Φάσης επικράτησε εκτός έδρας της ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛ/ΣΗΣ με 60-69, περνώντας στην επόμενη φάση!
Στην Γ’ Φάση (ΝΟΚ ΑΟΥΤ), έδωσε δύο αγώνες απέναντι στον ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ. Στον πρώτο ηττήθηκε με 57-53, αλλά στον δεύτερο ξεπερνώντας την διαφορά του πρώτου με σκορ 60-51 κατάφερε την άνοδο στην Α2 Παίδων!

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ:

Η παιδική ομάδα της Ίριδας Πετρούπολης αγωνίστηκε αρχικά στον 8ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Τερμάτισε στην πρώτη θέση με 14 νίκες σε 16 αγώνες και προκρίθηκε στην επόμενη Β’ Φάση (Χιαστί)!
Εκεί πήρε την νίκη έναντι του ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ με 68-61 για την είσοδο της στην Γ’ ΦΑΣΗ (ΝΟΚ ΑΟΥΤ).
Αναμετρήθηκε με τον ΑΟ ΑΝΑΔΡΑΣΗ, με τον πρώτο αγώνα να λήγει υπέρ της με εκτός έδρα επικράτηση 44-50 . Στον δεύτερο αγώνα ήταν σειρά της Ανάδρασης να πετύχει νίκη εκτός έδρας με 60-64, το σκορ όμως του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να οδηγήσει την Ίριδα στην Α2 Παίδων για του χρόνου!

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ!

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply