Connect with us

ΠΑΙΔΕΣ

Άνοδος στην Α2 Παίδων για Νήαρ Ηστ, Ιωνικό ΝΦ και ΓΣ Αμαρουσίου!

Οι τρεις από τις έξι συνολικά ομάδες που πέτυχαν την άνοδο από την Β’ στην Α2 Παίδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι οι: ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ & ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ:

Οι Παίδες της Νήαρ Ηστ συμμετείχαν στον 11ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο, κάνοντας το αήττητο με 16 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές!
Στην συνέχεια αγωνίστηκαν στην Β’ Φάση (Χιαστί), όπου αντιμετώπισαν τον ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ και κερδίζοντας με 71-45 προκρίθηκαν στην Γ΄Φάση (ΝΟΚ ΑΟΥΤ).
Στους αγώνες νοκ άουτ, επικράτησαν δύο φορές του ΑΠΣ ΟΙΩΝΟΣ (82-44 στον πρώτο αγώνα και 43-54 στον δεύτερο) και κατόρθωσαν την άνοδο στην Α2 Παίδων, έχοντας μόνο νίκες σε όλη την σεζόν!

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ:

Η ομάδα παίδων του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Β’ Παίδων, με 15 νίκες σε 16 αγωνιστικές!
Προκρίθηκε στην Β’ Φάση (Χιαστί), στην οποία αναμετρήθηκε με τον ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ και επικράτησαν με 71-48 για την είσοδο τους στην Γ΄Φάση (ΝΟΚ ΑΟΥΤ).
Εκεί, αντιμετώπισε τον ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ, νικώντας δύο φορές (42-68 και 75-57), εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της του χρόνου στην Α2 Κατηγορία!

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:

Ο ΓΣ Αμαρουσίου προκρίθηκε στην Β’ Φάση (Χιαστί) ως πρώτος του 3ου ομίλου της Β’ Παίδων, έχοντας 15 νίκες σε 16 αγώνες!
Στους χιαστί αγώνες πέτυχε νίκη επί του ΑΟΗ ΔΡΑΣΗ ΑΘΛΟΣ με σκορ 70-55 και πέρασε στην Γ’ Φάση (ΝΟΚ ΑΟΥΤ).
Στην Γ’ Φάση έκανε το 2/2 απέναντι στον ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (με 81-71 και στη συνέχεια με 47-63), γεγονός που τον οδήγησε στην Α2 Παίδων για την σεζόν 2024-2025!

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες των ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ και ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply