Connect with us

Ο τεχνικός του Κρόνου Γέρακα, Διονύσης Λιγνός, μέσω τοποθετήσεών του, θέλησε να δώσει το στίγμα της ομάδας του, από εδώ και στο εξής, αναφορικά με την πορεία πρωταθλητισμού στον 1ο Ομιλο της Β’ ΕΣΚΑ Ανδρών. Ο Κρόνος, λοιπόν, σύμφωνα με τον 42χρονο πρώην προπονητή του Ατταλου και του Ευνίκου, έχει υψηλές βλέψεις και ο ίδιος ο κόουτς εξήγησε πως «είμαστε μέσα στους στόχους που θέσαμε από την αρχή».

Προσθέτοντας, συνάμα, ότι «παρά την ήττα από τον Τυφώνα, καταφέραμε να μείνουμε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι στον στόχο της ανόδου και παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσουμε σε πολύ δύσκολες έδρες, όπως της ΕΦΟΑ, της Ολυμπιάδας Παπάγου, στους Αγίους Αναργύρους, στου Ζωγράφου και επί του Κυψελιακού».

+Σ+Υ+σ+ζ+Σ+μ +ε+Χ +Ω+δ+β+θ+ξ+ι+θ+δ+Ω 6 +ο+σ+ν+θ +Σ+ζ+Φ+κ+β+γ+θ+ξ 3

IMG_20151213_121144

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Ετσι, σε συνάρτηση με τη νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη, θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Εχουμε την ευτυχία να είναι μαζί μας στην ομάδα ο καλύτερος, κατά τη γνώμη μου, ψηλός, τουλάχιστον της κατηγορίας, ο Ασημένιος, ο οποίος είναι παράδειγμα και για τους υπόλοιπους παίκτες, για την αγωνιστικότητά του και το πάθος του. Εχουμε ενισχυθεί κάτω από το καλάθι και με τον Καρακώστα, όπου μαζί με Τσεκούρα και Κοντογιάννη υπάρχει πληρότητα στην φροντ λάιν. Στην περιφέρεια, διαθέτουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Στον άσο υπάρχει ο Πανταζής με τον Τριχιά, στο «2» έχουμε Λουφόπουλο Στ., Βασιλάκο, Τσουκαλά, Περιβολάρη (φωτό παρακάτω) και στο «3» Αρτουσένκο, Μακρυδάκη, Πάσχο».

+θ +μ+ι+ξ+κ+θ+μ +ι+Σ+ζ+ν+Χ+δ+β+Σ+Φ+Ω+μ +μ+ν+θ+ζ +γ+κ+θ+ζ+θ +Σ.+θ +Υ+Χ+κ+Σ+γ+Σ (+ο+κ+Σ+Υ+γ+θ+ξ+δ+Ω+μ-+ι+Σ+ζ+ν+Χ+δ+β+Σ+Φ+Ω+μ-+ι+Χ+κ+β+Τ+θ+δ+Σ+κ+Ω+μ)

«Αφησα, πάντως, για το τέλος έναν παίκτη που τιμά την κατηγορία, τον Σπύρο Παντελιάδη (διακρίνεται στις φωτογραφίες), ο οποίος κοσμεί τα γήπεδά μας με το ήθος του και την εν γένει παρουσία του. Εχει ηγετική προσωπικότητα και εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και έξω. Μπορεί με την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει, να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του αρμονικά και να πάρει πρωτοβουλίες, ακόμη και από πάγκο για το καλό του συνόλου. Πιστεύω λοιπόν, ότι έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε σταθερά στον στόχο μας μέχρι τέλους και να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

 

Βασίλης Στεργίου και Νίκος Φραγκούλης «τρέχουν», αντίστοιχα, τα γυναικεία και αντρικά τμήματα του σωματείου

 

+μ+ν+Χ+κ+Υ+β+θ+ξ - +ο+κ+Σ+Υ+γ+θ+ξ+δ+Ω+μ 2

Kώστας Λουφόπουλος (για χρόνια πρόεδρος και παράγοντας) και Νίκος Φραγκούλης

+δ+θ+ξ+ο+θ+ι+θ+ξ+δ+θ+μ +γ+σ+μ+ν+Σ+μ-+ο+κ+Σ+Υ+γ+θ+ξ+δ+Ω+μ +ζ+β+γ+θ+μ (+ε+__Ε+υ _Ε+_+_ _Δ_Ζ+_+φ+__Κ_Δ+_ _Ε_Κ+_ +¬+-+υ++_Κ+_ _Ε+¬_Ζ +Υ+φ_Β+-+¦+-)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply