Connect with us

Να βοηθήσει τον Νικηφόρο να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία, θέλει ο Κώστας Τζιώτης, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ κι ενώ η ομάδα του 33χρονου γκαρντ προέρχεται από την ήττα απέναντι στον Διαγόρα:

IMG_1100

-Εχετε την δυνατότητα, θεωρείς, να κοιτάξετε ψηλότερα στην συνέχεια;

«Σίγουρα, ο στόχος μας δεν είναι αυτά τα ματς, όπως το πιο πρόσφατο με τον Διαγόρα. Σαν νεοφώτιστοι, πάμε να πάρουμε κάποια παιχνίδια, που θα μας εξασφαλίσουν, όσο πιο γρήγορα, την παραμονή. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Διαγόρας, ειδικότερα λοιπόν, έχει πολύ καλή ομαδα, έμπειρα παιδιά. Κοιτάμε, από μεριάς μας, κάθε αγωνιστική να είμαστε καλύτεροι, βελτιωμένοι, βάσει της δουλειάς που κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα δεν κάναμε σχεδόν τίποτα από όσα σχεδιάσαμε πάνω στην άμυνα».

IMG_1107

-Δείχνετε πως ξέρετε να παλεύετε μέχρι τέλους στα ματς.

«Το μότο μας είναι να παλεύουμε ακόμη και στα διπλά για το καλύτερο δυνατό και όπου μας βγάλει. Εγώ πχ, προέρχομαι από σοβαρό τραυματισμό και ζημιά -από πέρσι- με ρήξη χιαστού, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση η κατάστασή μου. Ενας λόγος που παίζω ακόμη είναι ο γιατρός. κ Βενετσάνος κι ενώ ήμουν σίγουρος ότι θα σταματήσω».

IMG_1106

-Πώς κρίνεις την κατηγορία, τι διαφορετικό βλέπεις από την ΕΣΚΑΝΑ;

«Ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι σε υψηλό τέμπο. Πιο πολλά χρόνια έπαιξα στην ΕΣΚΑΝΑ βέβαια, αλλά η Α’ ΕΣΚΑ, όπως διαπιστώνω, είναι ιδιαίτερα δυνατή κατηγορία. Η ένταση είναι σε υψηλά επίπεδα. Εχουν έρθει παίκτες ποιότητας, με δεδομένο ταλέντο. Ολες οι ομάδες είναι ένα κλικ πάνω σε θέμα εκγύμνασης κι αυτό είναι καλό για όλους».

 

-Πες μας για τον Νικηφόρο λίγα λόγια.

«Είναι σαν οικογένεια όλα στον Νικηφόρο, από τον έφορο, τον πρόεδρο, όλους. Γίνεται τρομερή δουλειά. Είπα, άλλη μία χρονιά θα παίξω, γι’ αυτό και είμαι εδώ. Είναι σαν συνήθεια καθημερινή για εμένα. Μπαίνω στο γήπεδο για να κερδίζω, άλλες φορές το καταφέρνω, άλλες όχι, αλλά είμαι εκεί, μέχρι τέλους να το προσπαθώ και μακάρι στο τέλος να έχουμε πετύχει ως ομάδα, τον στόχο μας».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply