Connect with us

Ο 30χρονος γκαρντ της Δάφνης Δαφνίου, Βαγγέλης Ρώης, εξήγησε, μέσα από τοποθετήσεις του στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ποιο στοιχείο κάνει την ομάδα του να ξεχωρίζει στην Α’ κατηγορία, όπου μετρά πλέον 6/6…

12208341_10205209789394522_394870008930259381_n

-Ηταν τόσο εύκολο, τελικά, το ματς με τους Αμπελόκηπους ή το κάνατε εσείς να φαίνεται έτσι;

«Ερχόμενοι γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ευχαριστιέται το παιχνίδι, παίζει ένα «άναρχο», θα λέγαμε κατά κάποιο τρόπο, μπάσκετ, κάτι που όμως τής προσδίδει αποτελεσματικότητα, όπως έχουμε δει. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά, αποφασιστικά, μπήκαν κάποια σουτ, βγήκαν οι φάσεις κι έτσι μετά δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα. Συνεχίσαμε να είμαστε σοβαροί κι αυτό είναι το σημαντικό».

SAM_0812

-Πώς καταφέρνετε ακόμη και όταν ξεφεύγει η διαφορά να διατηρείτε υψηλό τέμπο;

«Είναι κάτι που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα. Η ομάδα στήθηκε με 12 -κατά κάποιο τρόπο- ισάξιους παίκτες, οι οποίοι θέλουν να παίξουν, να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, την Δάφνη. Και όποιος και να μπει στο παρκέ, για 10, λιγότερα ή περισσότερα λεπτά, ξέρει να δίνει το 100%. Οπότε και δεν αυξομειώνεται, λοιπόν, η απόδοση -συνολικά- της ομάδας».

 

-Αν συνεχίσετε έτσι, μπορεί να χαθεί η άνοδος;
«Μπάσκετ παίζουμε, παιχνίδι είναι, όλα γίνονται. Εάν συνεχίσουμε έτσι και δίνουμε τα πάντα στους αγώνες, τουλάχιστον, θα εξαρτάται πια, καθαρά από εμάς η περαιτέρω πορεία. Από κει και πέρα, μακάρι να έρθει η επιτυχία στο τέλος».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply