Connect with us

Ο άσος της ομάδας του ΑΟΚ Χαλανδρίου, Φίλιππος Παπακωνσταντίνου, ύστερα από την ήττα με αντίπαλο το Κουκάκι, για την Α’ κατηγορία Ανδρών, τόνισε, μιλώντας στην κάμερα της ΕΣΚΑ, πως:

«Κάναμε επιπόλαια, βιαστικά λάθη, όταν μάλιστα βρήκαμε τον ρυθμό μας και έτσι χάσαμε το ματς. Γυρίσαμε το παιχνίδι προς το τέλος, το πιστεύαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και φταίμε εμείς οι ίδιοι καθαρά γι’ αυτό. Δεν μπήκαμε δυνατά από την αρχή, οι αντίπαλοι έδειξαν περισσότερη διάθεση, ψυχή, εκεί μάς κέρδισαν, εκεί κρίθηκε, πιστεύω, η αναμέτρηση. Πήγαμε για να κάνουμε την έκπληξη προς το φινάλε, αλλά δεν έγινε, δεν το κατορθώσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει πολλά περισσότερα, τουλάχιστον δύο τρία ματς παραπάνω να τα είχαμε κερδίσει, αλλά έτσι είναι, με αυτά τα δεδομένα πορευόμαστε, λοιπόν, κοιτώντας παρακάτω».

20160118_224213

Και κατόπιν, στην συνέχεια του λόγου του, o 27χρονος γκαρντ της ομάδας των βορείων προαστίων, εξήγησε: «Θα τα πάμε ακόμη πιο καλά από εδώ και πέρα, είμαστε βέβαιοι όλοι μας μέσα στην ομάδα ως προς αυτό, βελτιώνοντας, όμως, πρώτα και κύρια, κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού, που ήδη έχουμε εντοπίσει και χρήζουν άμεσης διόρθωσης». Nα τονίσουμε ωστόσο, πως οι υποχρεώσεις τρέχουν και ο ΑΟΚ Χαλανδρίου παίζει στις 27/1 (21.00) το τοπικό ντέρμπι με τον Προμηθέα (ομάδα Β’ Εθνικής) για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Ανδρών.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply