Connect with us

Το Κουκάκι συνεχίζει την αξιόλογη πορεία του στην Α’ κατηγορία Ανδρών και μετά τη νίκη με αντίπαλο τον ΑΟΚ Χαλανδρίου στο κλειστό του Ρουφ, ο κόουτς, Δημήτρης Μπουζούλας, μίλησε στην κάμερα της ΕΣΚΑ…

«Οταν σφυρίζει ο διαιτητής, τότε όλα κρίνονται, άλλωστε το είδαμε και στην μεγάλη κατηγορία, πρόσφατα, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πώς άλλαξαν όλα.
Εχουμε, θα έλεγα, ένα μικρό πρόβλημα, το τοποθετώ στην απειρία μάλλον, όταν πχ αρχίζει να ανοίγει η ψαλίδα για μας, εμφανίζουμε καλύτερη ροή ως ομάδα, βγάζουμε ωραίες φάσεις, τα πόδια είναι πιο ανάλαφρα. Οταν σφίγγει ο κλοιός, ίσως προσπαθούμε να κάνουμε το δύσκολο, τους ήρωες, να βάλουμε… τετράποντα και αυτό ακριβώς κοιτάμε να διορθώσουμε».

Και συνέχισε: «Προσπαθούμε ουσιαστικά να ταιριάξουμε δύο πράγματα. Ο πιο μεγάλος ηλικιακά παίκτης, όπως ο Σιδερής πχ, μπορεί να μπει να βάλει ένα καθοριστικό σουτ, από άλλους παίκτες ζητάς, παίρνεις κάτι διαφορετικό στο αγωνιστικό στυλ, οπότε γίνεται συγκερασμός καταστάσεων και λαμβάνεις από κάθε κομμάτι του παιχνιδιού, ό,τι μπορείς».

Οσο για τον αν περίμενε την έως τώρα εξαιρετική πορεία: «Δεν υπολογίζαμε τόσες νίκες σε αυτό το σημείο, η αλήθεια είναι αυτή. Αλλά όλα αυτά συνυπολογίζονται με βάση και τι κάνουν οι αντίπαλοι, πώς κυλάει το πρωτάθλημα, ειδικά κοντά στις θέσεις που βρισκόμαστε. Η νίκη αυτή λοιπόν ίσως είναι ένα κλικ παραπάνω σημαντική για μας, γιατί ο αντίπαλος έχει πάνω κάτω παρόμοιους στόχους με μας, μιας και βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Λίγο ξεκαθαρίζεις έτσι, το… πού πας στην συνέχεια, δηλαδή».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply