Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Καλογερόπουλος (ΑΟ Παγκρατίου): «Βρίσκουμε τα θετικά από μία δύσκολη σεζόν»

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ ο προπονητής του γυναικείου τμήματος του ΑΟ Παγκρατίου, Γαβρίλος Καλογερόπουλος, ανέλυσε την κατάσταση επί των αγωνιστικών στους «ροσονέρι» και την δύσκολη σεζόν της ομάδας του Μετς στην Α’ κατηγορία.

«Στόχος μας από την αρχή της σεζόν τέθηκε το να συνεχίσουμε στην περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Ομως, ένα μεγάλο μέρος του κορμού της ομάδας αποχώρησε, δημιουργώντας μεγάλο κενό στο ρόστερ, τόσο ποιοτικά όσο και αριθμητικά. Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα με νεαρά κορίτσια, δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες βελτίωσης. Αρκετά κορίτσια όμως αποφάσισαν να αγωνιστούν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ετσι, ο στόχος αναδιαμορφώθηκε. Στόχος έγινε η παραμονή στην κατηγορία στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ των τελευταίων ετών. Έχω κοουτσάρει και άλλα σωματεία με την δική τους μεγάλη διαδρομή και σε άλλες κατηγορίες, αλλά ο ανταγωνισμός φέτος είναι πραγματικά αξιοσημείωτος. Βρίσκουμε αλλά και κρατάμε τα θετικά από μία δύσκολη σεζόν και συνεχίζουμε».

«Η πολύ καλή σχέση που υπάρχει με ανθρώπους της ομάδας όπως ο Ηλίας Καλφακάκος, με έφερε το καλοκαίρι σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας. Σε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια και συγκυρία αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω τις αθλήτριές μου: Βούλα Βροχίδου, Χρύσα Καραβασίλη, Αγγελική Γαλιατσάτου, Φανή Τζάρου, Χριστίνα Παππά, Μαριάννα Γούναρη, καθώς και τις Ελευθερία Μακρυνίκα και Μαριλένα Κυριμάκη, που ήρθαν τα Χριστούγεννα και έγιναν άμεσα μέρος αυτής της παρέας. Όπως και τις αθλήτριες από τις υποδομές: Θεοδώρα Χόντα, Δάφνη Μπακαλάκη, Ιζαμπέλα Γκέρμπι, που μας βοηθούν σημαντικά στις προπονήσεις. Όλοι μαζί κάνουμε την προσπάθειά μας για το καλύτερο της ομάδας, μαζί με όλο το επιτελείο».

«Η ιστορία του ΑΟΠ, οι αφανείς άνθρωποι που καθημερινά βρίσκονται δίπλα μας στα καλά και τα άσχημα. Αυτό είναι το Παγκράτι. Σε ό,τι αφορά το τμήμα μας, από τον Ηλία Καλφακάκο και τον Χρήστο Τερζόπουλο, μέχρι όλο το σταφ, όλο το τιμ, η προσπάθεια και η δουλειά δεν σταματούν, ο καθένας με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του δίνει και κάτι στο σύνολο για ένα τελικό καλό αποτέλεσμα. Όταν θα γίνει το ταμείο να είμαστε ικανοποιημένοι με όσα δώσαμε. Ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε με καθαρή την συνείδησή μας απέναντι στο σωματείο που εκπροσωπούμε. Αλλά σημαντικά επίσης κομμάτια του όλου παζλ. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών απ’ τον Χρήστο Σταμούλη, το εγχείρημα να κρατιέται ζωντανή η φλόγα στα κλιμάκια, το ανδρικό φέρει βαριά φανέλα και ιστορία και περνά τα δικά του εμπόδια. Η πίστη στο πλάνο αποτελεί εγγύηση ότι η επόμενη μέρα της ομάδας, μετά από ένα μεταβατικό στάδιο, όπως πολλές φορές συμβαίνει στον αθλητισμό, θα είναι λαμπρή και πετυχημένη».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply