Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Τζιβελέκας: «Η μεγαλύτερη νίκη της Δάφνης είναι τα παιδιά της»

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ ο πρόεδρος του ΑΟ Δάφνης Κώστας Τζιβελέκας, αναφέρεται σε όλα όσα αφορούν τους «κιτρινόμαυρους», αναλύοντας τα δεδομένα για το ιστορικό σωματείο, που έχει αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές των παρκέ!

Ο επικεφαλής της όλης προσπάθειας και διαδρομής της Δάφνης, ο πρωτεργάτης του όλου οικοδομήματος, σημείωσε:

«Έχω αφιερώσει την ζωή μου στην Δάφνη και τα παιδιά μου, έτσι τα θεωρώ όλα όσα έχουν αθληθεί και αθλούνται στον Α.Ο.ΔΑΦΝΗΣ! Γενιές παιδιών έχουν περάσει από την Δάφνη και για όλα είμαι υπερήφανος στο 100%. Να πω κάτι χαρακτηριστικό. Ο μεγαλύτερος ηλικιακά αθλητής μας είναι ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Κερασοβίτης. Τον μεγάλωσα μπασκετικά στην Δάφνη. Πλέον είναι στις επάλξεις ο μικρότερος γιος του, Γιάννης, γεννημένος το 2020 μαζί και τα 400 παιδιά αγόρια και κορίτσια. Τα γνωρίζω όλα με το μικρό τους όνομα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο μέλλον μας».

Έπειτα, επισήμανε: «Στον Α.Ο.ΔΑΦΝΗΣ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα παιδιά μας. Έχοντας εμπειρία αγάπη και μεράκι σε όλες της ηλικιακές βαθμίδες, Τζούνιορ Προμίνι, Μίνι, Παγκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες, Εφήβους, Παμπαίδες, Γυναίκες, όλα ανεξαιρέτως τα τμήματά μας δουλεύουν με τους προπονητές μας απερίσπαστα. Χαίρονται το παιχνίδι του μπάσκετ και βελτιώνονται σε αυτό. Υπάρχει σχέση αγάπης, αγαστής συνεργασίας μεταξύ όλων, εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουμε, ο καθένας στον τομέα του. Και αυτό εμπνέει τους αθλητές μας να διακρίνονται μέα από την όλη διαδικασία. Υπάρχει μεθοδική δουλειά και πλάνο».

Στην συνέχεια, τόνισε: «Πρωταρχικός σκοπός και στόχοςμας είναι όλα τα παιδιά να είναι μέσα στο γήπεδο, μακριά από τάμπλετ, κινητά και άλλους κινδύνους της ζωής, όσο μπορούμε αυτό να το ελέγξουμε. Θέλουμε να βγάζουμε, όπως πάντα, αληθινούς πρωταγωνιστές του μπάσκετ και της ζωής. Η χαρά του αθλήματος είναι το παν για εμάς. Όταν αυτό συνδυάζεται με αγωνιστικές νίκες κι επιτυχίες, προφανώς και είναι ακόμη καλύτερο ως συνολική εικόνα».

 

Κλείνοντας, ανέφερε: «Το τμήμα Ανδρών αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, έχοντας επιστρέψει στις μεγαλύτερες κατηγορίες από τα πολύ χαμηλά της ΕΣΚΑ μετά από πολύ αγώνα και κόπο όλων μας. Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Η καρδιά μας χτυπά για την Δάφνη και δίνουμε ό,τι έχουμε για τον σύλλογο. Σε κάθε αγώνα το γήπεδο γεμίζει από οικογένειες με τα παιδιά τους. Στα ημίχρονα γεμίζουν το παρκέ τα παιδιά με μια μπάλα μπάσκετ το καθένα στα χέρια. Αυτές τις εικόνες θέλουμε, αυτό πρεσβεύουμε, αυτό ακολουθούμε ως μότο. Η μεγαλύτερη νίκη της Δάφνης είναι αυτή. Τα ίδια της τα παιδιά στο προσκήνιο. Και το μπάσκετ να είναι μια γιορτή».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply