Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Φαραζής (Αιγάλεω): «Από τις πλέον απαιτητικές κατηγορίες αυτή των Παίδων»

Με συνέντευξή του στην ΕΣΚΑ ο τεχνικός της ομάδας Παίδων του Αιγάλεω, Γιώργος Φαραζής, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το «Σίτι», τους στόχους και το επίπεδο της κατηγορίας.

Η συνεργασία

«Η συνεργασία μας με την ομάδα Παίδων του Αιγάλεω ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι. Μετά από δύο άκρως πετυχημένες χρονιές με το Παιδικό της Προοπτικής Κορωπίου στην ενιαία Α2 Παίδων με ρεκόρ 19-1 και την άνοδο την χρονιά 2021-2022 με μόλις μία ήττα, ήρθαμε σε ένα ιστορικό σωματείο και οι προκλήσεις με μία νέα αποστολή συνεχίζονται. Φυσικά, ο πρώτος στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, καθώς η Α1 Παίδων ΕΣΚΑ είναι από τις πιο απαιτητικές κατηγορίες, χωρίς να μπορείς να επαναπαυτείς με 22 συνεχόμενους αγώνες και μόνο ένα αγωνιστικό ρεπό».

Προτεραιότητα

«Βασική μας προτεραιότητα είναι σε καθημερινή βάση να γινόμαστε καλύτεροι και να πρωταγωνιστήσουμε στην σεζόν. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι η φανέλα της ομάδας είναι πολύ βαριά σε όποιο τμήμα και αν κοιτάξεις και οι απαιτήσεις όλων φυσικά ανάλογες.

Είμαστε πολύ τυχεροί εγώ και οι συνεργάτες μου, ο Δημήτρης Καραδολάμης και ο Γιάννης Νικολάου, καθώς από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της ομάδας είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε, ειδικά o διευθυντής ακαδημιών μας ο κ. Σταυρόπουλος και ο έφορος μας κ. Βέλκος, όπως και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, κ. Μιχελιδάκης. Αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στα παιδιά μας, τα παρακινεί να δουλέψουν με περισσότερη διάθεση».

Στόχος

«Απώτερος στόχος της προπονητικής ομάδας είναι να χτιστεί ένας κορμός με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή μας. Η φιλοσοφία μας, να έρθουν ακόμα περισσότερα παιδιά στα γήπεδα, ευελπιστούμε να έχει θετική επίδραση σε πολλούς τομείς της ζωής τους. Δεν αναφέρομαι μόνο στο μπάσκετ αλλά και εκτός γηπέδου. Στο τέλος της ημέρας, θέλουμε να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν δημιουργώντας παρέες που θα τους ακολουθούν μια ζωή. Αν η προσπάθειά μας αυτή συνδυαστεί και με την παραγωγή ολοκληρωμένων παικτών, θα έχουμε πετύχει μια επένδυση για το μέλλον».

Φαβορί

«Υπάρχουν φαβορί στην κατηγορία μας, με τις παραδοσιακές ομάδες στα τμήματα υποδομών να ξεχωρίζουν και να έχουν τον πρώτο λόγο για την 4άδα. Ομάδες όπως το Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός, ο Πλάτωνας, ο Δούκας, το Παγκράτι είναι άξιες αναφοράς. Με τις υπόλοιπες επτά ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία και ό,τι καλύτερο προκύψει. Επιδίωξή μας είναι τα παιδιά της ομάδας να εμπνευστούν, να εξελιχθούν, να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό πρoστάζει η ιστορία, το dna νικητή στο Αιγάλεω. Πιστεύουμε πολύ στην προσπάθεια αυτή και ευχόμαστε η ομάδα μας να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Α1 Παίδων, διεκδικώντας πρωταγωνιστικό ρόλο και την θέση με τις διακρίσεις που της αξίζουν».

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply